Utiliteitsbouw

De utiliteitsbouw, dat zijn gebouwen met een andere functie dan wonen, is een tak waarin wij met Bouwbedrijf Th. van der Linden ook actief zijn.

De utiliteitsbouw, dat zijn gebouwen met een andere functie dan wonen, is een tak waarin wij met Bouwbedrijf Th. van der Linden ook actief zijn. Of het nu een bedrijfshal is, een kantoorpand of een opslagloods, wij bouwen het graag voor u. Want door de jaren heen hebben wij ook in deze gevarieerde tak een ruime ervaring opgebouwd. 

Ook bij de utiliteitsbouw vormen uw wensen en ideeën het uitgangspunt. Waar de een kiest voor een pand met veel uitstraling als visitekaartje van het bedrijf, draait bij een ander alles om functionaliteit. Het gaat om uw ideale plaatje, dat wij als bouwbedrijf graag gestalte geven.  In overleg met u wordt er invulling gegeven aan aspecten als optimale ruimtebenutting, energiebesparing en duurzaamheid. Bij de bouw zetten we onze eigen mensen in, die gebruik maken van de nieuwste technieken. Wij maken heldere afspraken en werken volgens een strakke planning. 

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then