Betonbouw

Betonbouw is een methode die de laatste jaren steeds meer opgang vindt, vooral omdat hiermee sneller en beter gebouwd kan worden

Betonbouw is een methode die de laatste jaren steeds meer opgang vindt, vooral omdat hiermee sneller en beter gebouwd kan worden. Als Bouwbedrijf Th. v.d. Linden hebben we ons al vroeg in deze techniek verdiept en zijn er mee aan de slag gegaan. We mogen gerust stellen, dat we dankzij onze expertise en onze vakmensen tot dé specialisten behoren in de betonbouw. Het is niet onopgemerkt gebleven, want het aantal opdrachten voor betonbouw dat wij krijgen groeit jaar op jaar. 

Wij maken woonkelders, parkeerkelders, betonvloeren, ringbalkfunderingen, brijvoerbunkers, mest- en biogassilo’s, sleufsilo’s en vloerplaten. Omdat onze mensen gebruik maken van digitale maatvoering is er geen enkele beperking in de afmetingen en bent u ervan verzekerd dat uw betonwerk secuur aan de maat is. 
Als Bouwbedrijf Th. v.d. Linden voeren we veel projecten in betonbouw als hoofdaannemer uit, maar we treden ook graag op als onderaannemer van collega bouwbedrijven die zelf niet over deze expertise beschikken.

Bekijk meer afbeeldingen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then