Onze geschiedenis

Bouwbedrijf Th. v.d. Linden B.V., dat vol trots de naam van grondlegger Theo van der Linden draagt, werd in 1978 opgericht in Wilbertoord. Meer dan dertig jaar gaf Theo op inspirerende wijze leiding aan het bedrijf, dat zich ontwikkelde van een plaatselijke aannemer tot het toonaangevende allround bouwbedrijf dat sinds 2013 is gevestigd in Mill.

Samen met zijn voortdurende groeiende team van vakmensen ontwikkelde Theo van der Linden zijn bedrijf jaar op jaar. De aannemer kreeg zo een uitstekende naam als bouwer van woonhuizen en in de utiliteitsbouw. Een grote en goede naam werd opgebouwd in de agrarische sector, zowel in Nederland als daarbuiten, terwijl het uitvoeren van betonbouwprojecten een echt specialisme is geworden. In bijna veertig aar werden vele projecten gerealiseerd, waarvan het bedrijf met plezier het visitekaartje afgeeft.

In 2009 nam het bedrijf afscheid van zijn grondlegger Theo van der Linden en kwam met zijn zonen Edwin en Rob de tweede generatie aan het roer. Jonge ondernemers met een frisse blik, die net als hun vader toekomstgericht denken en continuïteit geven aan de ontwikkeling van het breed georiënteerd en financieel gezond bouwbedrijf.

Al snel na hun aantreden stonden Edwin en Rob voor een belangrijke keuze, want het bedrijf was op de locatie in Wilbertoord uit zijn jasje gegroeid. In 2012 namen de broers het besluit om te verhuizen naar Mill, een bewuste en noodzakelijke stap waar ze nooit spijt van hebben gehad. Er kwam ruimte en lucht voor de ontwikkeling van het bedrijf en dat laat zich sindsdien zien in een mooie orderportefeuille.

Op de nieuwe bedrijfslocatie, die 10.000 m2 groot is, staat een bedrijfspand met kantoor, werkplaats, stalling voor materieel en opslagruimte voor bouwmaterialen. Een bedrijfspand waar klanten gastvrij worden ontvangen, waar plannen worden besproken en uitgewerkt. Het is ook de uitvalsbasis voor de teams van specialisten die op pad gaan naar de bouwprojecten. Projecten waar opdrachtgevers na oplevering met plezier wonen of werken.  

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then