Materieel

Ons materieel en werkplaats

Zelfstandigheid is altijd bepalend geweest in de bedrijfsvoering van ons bouwbedrijf. Wij vinden dat hiervoor een breed scala aan eigen materieel wenselijk noodzakelijk is. Eigen materieel draagt bij aan een ongestoorde voortgang van het bouwproces. Want voor u en voor onze medewerkers is er niets vervelender dan te moeten wachten op de beschikbaarheid van een kraan of vrachtwagen.

Wij beschikken over eigen bouwkranen, vrachtwagens, hoogwerkers en andere bouwmachines. Modern materieel waar we mee voor de dag kunnen komen. Gecombineerd met de korte lijnen binnen onze organisatie, geeft dit machinepark ons de ruimte om snel te schakelen en flexibel te werken.

Onze prefab betonwerkplaats en machinale timmerwerkplaats


Wij als bouwbedrijf beschikken over onze eigen prefab betonwerkplaats, waar wij diverse betonnen wanden, prefab bakken en andere betonnen producten realiseren voor diverse bouwprojecten die wij als bouwbedrijf zelf maken.

Wij beschikken uiteraard ook over een eigen machinale timmerwerkplaats. In de werkplaats worden op efficiënte wijze in eigen beheer met moderne machines houten constructies, raam- en deurkozijnen en andere prefab-bouwdelen voor bouwprojecten geproduceerd.

Omdat we dit prefab werk in eigen hand hebben, kunnen we een strakke planning maken en op de bouwplaats snel en efficiënt doorwerken. De onderdelen staan klaar als onze bouwers ze nodig hebben. De voortgang van het project is zo niet afhankelijk van derden en wordt niet vertraagd door leveringsproblemen.  

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then