LindenBau GmbH

LindenBau GmbH is een allround bouwbedrijf gevestigd in Burg aan de A2.  Het bedrijf is een dochteronderneming van een Nederlands bouwbedrijf in de Agrarische sector.  

LindenBau GmbH is bij het uitvoeren van uw project een betrouwbare partner. Door het actief meedenken met de opdrachtgever(s) en het enthousiasme waarmee het werk wordt uitgevoerd, zijn er in de  jaren al vele agrarische gebouwen, loodsen en kelders door ons gerealiseerd. Constant zijn we in beweging om nieuwe aantrekkelijke bouwsystemen te realiseren, zowel compleet prefab als ook traditionele bouw. Wij bieden u in alle bouwstijlen een totaalpakket aan in een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Vooral met onze afdeling betonbouw kunnen wij als bouwbedrijf veel voor u betekenen. Wij beschikken over vele maten bekisting en zijn hierdoor breed inzetbaar. Ook zijn we actief in de Renovatie branche, van Asbest daken renoveren tot aan completen inrichtingen vernieuwen. 

Samen met onze vakbekwame medewerkers, partners en een groot materieelpark zetten we ons volledig in om uw project(en) naar wens uit te voeren in een zo kort mogelijke tijd.

Betonbouw

In de bouwwereld moeten projecten steeds sneller en beter gebouwd worden. Dit is ook een tendens die bij LindenBau GmbH  zeer zeker zichtbaar is. Vandaar dat wij ons hierin verder zijn gaan verdiepen. 

Betonbouw is een middel waarvan steeds meer gebruik wordt gemaakt, mede omdat hiermee sneller en beter gebouwd kan worden. Doordat wij veel in de betonbouw werken, hebben wij ons hierin steeds beter weten te specialiseren. Ringbalkfunderingen, brijbunkers, sleufsilo’s, bovengrondse mest- en biogassilo’s, etc. zijn voor ons geen probleem. Door het gebruik van digitale maatvoering is er geen enkele beperking in de maatvoering en is het secuur maatvoeren een feit. 

Werkzaamheden in de betonbouw voeren wij bij diverse projecten als hoofdaannemer uit, maar kunnen hier ook heel goed functioneren als onderaannemer in dienst van andere bouwbedrijven of montagebedrijven.

Agrarische bouw

Wij als LindenBau GmbH voelen ons zeer goed thuis in de agrarische sector.  

De opdrachten die wij realiseren komen tot stand door in overleg met de opdrachtgever, architect en voorlichter te kijken hoe een stal zo economisch en praktisch mogelijk gemaakt kan worden. 

Diversen opdrachten hebben wij met onze opdrachtgevers succesvol mogen volbrengen. Dit mede door onze ervaring, de creativiteit en het inleveringsvermogen wat wij hierbij hebben en gebruiken.  Ons motto bij dit alles is: in overleg is veel te realiseren!

Renovatie

Door bedrijfsovername, wetswijzigingen of vernieuwde ideeën komt het steeds vaker voor dat de romp  van een agrarische bouw moet blijven staan, en dat er een compleet nieuwe indeling van de binnen kant van het gebouw gewenst is. Hiervoor is LindenBau GmbH een betrouwbare partner om dit te regelen en uit te zoeken wat hier allemaal mogelijk is. Samen met betrouwbare partners kunnen wij een compleet nieuwe inrichting van de stal aanbieden die economisch en arbeidsvriendelijk verantwoord is.   Hebt u ideeën of bent u al in een ver gevorderd stadium met het uitwerken van de interne verbouwing neem gerust contact op met LindenBau GmbH wij ondersteunen u graag in verdere stappen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then