Over ons

Bedrijfsprofiel

Wie ons kent, weet dat kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid nu al bijna veertig jaar dé handelsmerken zijn van ons bouwbedrijf Th. van der Linden. We denken mee met onze opdrachtgevers en onze medewerkers voeren elk project vakkundig en enthousiast uit. Wij werken in alle windstreken van Nederland en sinds 2011 zijn we via onze Duitse dochteronderneming LindenBau Gmbh ook in geheel Duitsland actief.

Een belangrijke pijler van ons bouwbedrijf is de realisatie van varkens-, melkvee-, kalver- en pluimveestallen, evenals de bouw van bedrijfshallen / opslagloodsen, kelders en andere agrarische bouwwerken. Daarnaast zijn we als allround bouwbedrijf ook actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. De afdeling betonbouw van ons bouwbedrijf staat bekend om zijn innovaties. Voor een bekisting is geen hoogte ons te veel; van rechthoekig tot rond, wij kunnen het realiseren.

Dankzij de vernieuwingsgeest van onze medewerkers kiezen we steeds voor nieuwe, efficiënte en duurzame bouwtechnieken en -systemen, of dat nu een traditionele bouw of complete bouw in prefab betreft. Voor de uitvoering van projecten kunnen wij dankbaar putten uit onze 60 vakbekwame medewerkers, die daarbij gebruik maken van ons brede gamma aan eigen gereedschap en materieel.

Wij werken met teams met ieder hun eigen specialisme, en dat bevordert de voortgang. Voor elk bouwproject, ongeacht de omvang en locatie, kunnen wij u zo een totaalpakket in een scherpe prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend een gesprek aanvragen bij ons.

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid
Wij staan voor betrouwbaarheid in advies, toepassing van materialen als in de werkwijze. Om de technische uitvoering van uw project perfect uit te kunnen voeren, hebben onze vakmensen het beste gereedschap en materieel ter beschikking en staan wij voor u klaar.  

Overleg en betrokkenheid
Ontwerptekeningen en toegepaste bouwtechnieken worden met u doorgesproken. Wij gaan pas bij u aan de slag, als u de plannen akkoord heeft gegeven. Alles wordt uitvoerig besproken, vaak ook met de architect, onderaannemers, leveranciers en specialisten die nauw betrokken zijn bij de bouw. Door op deze manier met u samen te werken, bouwen we met u aan een wederzijdse betrokkenheid.  

Flexibiliteit
Tijdens de bouw van een project komen vaak heel praktische ideeën boven drijven voor een slimme aanpassing. Voor zover het technisch mogelijk is, staan wij er voor open om deze aanpassing door te voeren, zonder dat hierdoor het tijdschema te veel in de war wordt gebracht.  

Prijs/kwaliteit
Door het gebruik van duurzame materialen garanderen wij een langere levensduur en dus lagere afschrijvingskosten. Omdat wij de meeste onderdelen van een bouwwerk, inclusief de bekistingswerken, zelf produceren kunnen wij u een scherpe prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.  

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then